УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Дніпропетровщині підвели підсумки діяльності міграційної служби за перше півріччя поточного…

На Дніпропетровщині підвели підсумки діяльності міграційної служби за перше півріччя поточного року

На Дніпропетровщині підвели підсумки діяльності міграційної служби за перше півріччя поточного року

Вперше в Головному управлінні проведено засідання новоствореного колегіального органу – Колегії ГУДМС під головуванням начальника ГУДМС у Дніпропетровській області Богдана Чегіля, керівників структурних і територіальних підрозділів.

У вступному слові Богданом Чегілем було піддано ґрунтовному аналізу діяльності територіального органу ДМС за півроку та окреслені пріоритетні завдання на наступні 6 місяців.

Йшлося, зокрема, про належне реагування ГУДМС на сучасні міграційні кризи та ризики, визначення протидії неврегульованій міграції, як пріоритетного напрямку роботи міграційної служби та одним з чинників національної безпеки України, підвищення вимог до комунікації з отримувачами адміністративних послуг у найширшому розумінні – починаючи з посилення контролю за роботою  «гарячої лінії», уваги до звернень громадян, розгляду та вивчення причин виникнення скарг, консультаційно-роз’яснювальної роботи у територіальних підрозділах, дотримання антикорупційного законодавства та вимог комунікаційного стандарту працівників ГУДМС й завершуючи аналізом відгуків щодо ефективності роботи Головного Управління за допомогою електронних сервісів ДМС - громадських опитувань.

Про окремі проблемні питання в роботі структурних та територіальних підрозділів Головного Управління, відповідно до порядку денного, доповіли заступники, керівники структурних і окремих територіальних підрозділів ГУДМС.

Підсумовуючи, начальник Головного Управління Богдан Чегіль закликав учасників наради провести ґрунтовний аналіз результатів роботи структурних та територіальних підрозділів для врахування допущених помилок та усунення недоліків у подальшому.

Керівник міграційної служби області подякував колегам за результативну роботу та побажав й надалі не втрачати вже досягнутих можливостей.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області