УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В УДМС Хмельниччини провели оперативну нараду з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій…

В УДМС Хмельниччини провели оперативну нараду з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

В УДМС Хмельниччини провели оперативну нараду з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

Днями в Управлінні Державної міграційної служби України в Хмельницькій області, за участі першого заступника начальника Управління Ростислава Семківа, заступника начальника Управління Володимира Майдана, завідувача сектору документального забезпечення Олени Ліщук, головного спеціаліста із зв'язків з громадськістю та ЗМІ Ірини Здоровик, начальника відділу обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання Олени Олійник, завідувача сектору стандартів роботи та контролю якості Дмитра Антонюка, було проведено робочу зустріч в режимі онлайн-зв’язку з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області.

Учасниками наради було обговорено питання реагування на сучасні міграційні кризи, визначення надання адміністративних послуг як пріоритетного напрямку роботи, підвищення якості оформлення документів, розгляд та вивчення причин виникнення звернень громадян, проаналізовано відгуки щодо роботи Управління, які надійшли за допомогою електронних сервісів.

Підведено підсумки роботи за перше півріччя 2022 року первинною профспілковою організацією Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області.

Додатково нагадуємо про те, що на сайті ДМС України у електронному сервісі «Перевірка стану оформлення документів» громадяни мають можливість переглянути стан готовності документів, які оформляли.

У разі виникнення питань, можете звернутись на телефон «гарячої лінії» Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області за номером: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

Управління ДМС у Хмельницькій області