Дії в надзвичайних ситуаціях та перша домедична допомога

Дії в надзвичайних ситуаціях та перша домедична допомога

Дії в надзвичайних ситуаціях та перша домедична допомога

В умовах воєнного стану варто бути готовим до всього, навіть якщо ми цивільні особи. Прості речі рятують життя. А чітке розуміння алгоритму дій допоможе взяти себе в руки в екстреній ситуації та надати першу допомогу постраждалому. 

Саме тому, для спеціалісті УДМС у Чернігівській області було організовано відповідне навчання.  Викладач Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки у Чернігівській області Олексій Моргун провів інструктаж з питань цивільного захисту та дії у надзвичайних ситуаціях. Захід спрямовано на ознайомлення співробітників з порядком дій у разі виникненні надзвичайних ситуацій, загрози використання ядерної зброї, хімічної зброї, вибухова безпека, домедична допомога. Учасники інструктажу мали змогу навчитись надавати домедичну допомогу собі та оточуючим.

Вкотре наголосили не ігнорувати сигнал «Повітряна тривога»!

Разом з тим нагадуємо, що при отриманні сигналу «Повітряна тривога», прийом громадян припиняється, відвідувачам пропонується залишити будівлю та повідомляється адреса, де знаходиться найближче укриття. Після оголошення про відбій «Повітряної тривоги», прийом громадян відновлюється.    

Бережіть себе!

Управління ДМС у Чернігівській області