Інформація з Рівного: як відновити паспортні документи, втрачені під час війни

Інформація з Рівного: як відновити паспортні документи, втрачені під час війни

Інформація з Рівного: як відновити паспортні документи,  втрачені під час війни

Рівненщина продовжує кропітку роботу, відновлюючи паспортні документи громадянам, які прибули з місць активних бойових дій.

Кількадесят людей звернулося до міграційної служби для відновлення втрачених, загублених чи залишених паспортних документів за час війни.

Працівники міграційної служби доклали максимальних зусиль, щоб допомогти, провести ідентифікацію таких громадян та у стислі терміни оформити паспорти, які вкрай необхідні для вирішення багатьох нагальних соціальних та побутових потреб.

Лише одну особу, з Бучі, не вдалося ідентифікувати. За таких обставин  громадянам необхідно звертатися до суду для проведення відповідної процедури встановлення особи.

Міграційною службою також оформлено закордонні паспорти вказаній категорії громадян. Чимало громадян виїхало за кордон. Багато  - повертається до місць проживання. У цьому випадку, за бажанням людей, міграційною службою надсилаються паспортні документи до відповідних підрозділів для видачі, економлячи таким чином час громадян та немалі кошти на дорогу.

Як відбувається процедура встановлення особи міграційною службою - дивіться у сюжеті #СуспільнеРівне: https://www.youtube.com/watch?v=6fn5jB6z81M

Управління ДМС у Рівненській області