Міграційна служба та ЦНАП м. Черкаси уклали оновлений договір про співпрацю

Міграційна служба та ЦНАП м. Черкаси уклали оновлений договір про співпрацю

Міграційна служба та ЦНАП м. Черкаси уклали оновлений договір про співпрацю

Для запровадження надання адміністративних послуг по видачі біометричних документів у ЦНАП є алгоритм дій. Окрім  закупівлі робочих станцій для оформлення біометричних паспортів, конфіденційного каналу зв'язку, облаштування приміщення ЦНАП, проходження стажування адміністраторів ЦНАП у територіальних підрозділах ДМС тощо, необхідне підписання Договору доручення на часткову обробку персональних даних у базах персональних даних між Державною міграційною службою України та ЦНАП. Відповідний договір був укладений між департаментом управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради та УДМС у Черкаській області.

09 червня 2022 року Черкаська міська рада прийняла рішення про утворення департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради, відділу з питань роботи виконкому Черкаської міської ради. Цей підрозділ виконуватиме повноваження по забезпеченню надання адміністративних послуг жителям Черкаської міської територіальної громади. Після утворення нової юридичної особи, директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Черкаської міської ради Олег ТКАЧЕНКО та керівник УДМС у Черкаській області Іван ШАПРАН уклали оновлений договір про співпрацю, який діятиме з 1 серпня 2022 року.

Зазначимо, що за підтримки УДМС у Черкаській області 02 травня 2019 року ЦНАП м. Черкаси розпочав надання адміністративних послуг з оформлення біометричних документів громадянам України.

Управління ДМС у Черкаській області