Жовківська Христина Соловій вклеїла фотокартку у паспорт громадянина України

Жовківська Христина Соловій вклеїла фотокартку у паспорт громадянина України

Жовківська Христина Соловій вклеїла фотокартку у паспорт громадянина України

У Жовківський відділ завітала Христина Соловій, щоб вклеїти фотокартку у паспорт громадянина України після виповнення 25-ти років. Щоправда, дівчина не є тою самою українською співачкою, але співати також гарно вміє! 

Зізнається, що все життя мріяла пов’язати свою професію із порятунком людей, а тому зовсім нещодавно змогла здійснити дитячу мрію отримавши диплом медика. 

Вклеїти фотографії у паспорт громадянина України після виповнення 25/45 років можна у ЦНАПах та у міграційній службі Львівщини (у відділі з питань ідентифікації, паспортизації та реєстрації або у відділах по Львівській області).

Для цього необхідні такі документи:

  • паспорт громадянина України;
  • дві фотографії розміром 3,5х4,5 на білому фоні (80% обличчя);
  • у разі подання паспорта зразка 1994 року, оформленого територіальним підрозділом ДМС, який припинив діяльність або тимчасово не здійснює свої повноваження, заявник додатково подає всі наявні документи, у тому числі документи, що містять фотозображення особи;
  • рішення суду (для осіб, які не звернулася в установленому законодавством порядку для вклеювання фотокартки до паспорта зразка 1994 року та не бажають здійснювати обмін паспорта зразка 1994 року на паспорт у формі картки).

Вклеювання фотокарток здійснюється безкоштовно, а запису до електронної черги не потрібно. 

Крім цього додамо, що після настання відповідного віку, терміни звернення повинні бути не пізніше ніж через місяць від дня народження.

Головне управління ДМС у Львівській області