Сьогодні в Івано-Франківську присягнули на вірність Україні курсанти Луганського державного інституту…

Сьогодні в Івано-Франківську присягнули на вірність Україні курсанти Луганського державного інституту внутрішніх справ

Сьогодні в Івано-Франківську присягнули на вірність Україні  курсанти Луганського державного інституту внутрішніх справ

14 жовтня в Україні відзначають День захисників та захисниць. Це свято збігається з іншими важливими для нашої країни датами: Покровом Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва та Днем Української Повстанської Армії.

Цьогоріч  відзначаємо свята в умовах повномасштабного вторгнення росії, коли щохвилини хоробрі чоловіки та жінки захищають Україну від окупантів. На жаль, нерідко ціною власного життя та здоров'я. Вдячні кожному воїну за самопожертву. Віримо ЗСУ і працюємо на своєму місці для наближення Української перемоги.

Сьогодні в Івано-Франківську, де зараз розташований Луганський державний інститут внутрішніх справ ім. Едуарда Дідоренка, відбулася важлива подія  для майже сотні першокурсників навчального закладу. Майбутні офіцери поліції урочисто присягнули на вірність Україні і українському народу. Курсантів вишу вітали батьки і викладачі, ветерани правоохоронної справи, керівники Івано-Франківської військової адміністрації та міста Івано-Франківська.

Зі словами вдячності за життєвий вибір до курсантів звернувся заступник міністра внутрішніх справ України Ігор Бондаренко. Перебуваючи з робочою поїздкою у нашому регіоні, він вручив відомчі відзнаки МВС України працівникам низки структур. Приємно, що серед відзначених Подякою за сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків є двоє працівників УДМС в Івано-Франківській області – державні службовці Оксана Дудка і Роман Приймак. Вітаємо з заслуженими відзнаками!

Управління ДМС в Івано-Франківській області