В Чернівцях примусово повернуть громадянина Румунії

В Чернівцях примусово повернуть громадянина Румунії

В Чернівцях примусово повернуть громадянина Румунії

В Чернівцях під час перевірки місць ймовірного перебування іноземців та осіб без громадянства міграційниками виявлено громадянина Румунії, який ухилявся від виїзду з України після закінчення передбаченого законодавством терміну перебування. Іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП. Керівництвом УДМС у Чернівецькій області також прийнято рішення про примусове повернення порушника до країни походження. Водночас приймаються заходи з притягнення до відповідальності приймаючої сторони – мешканця обласного центру.

Також співробітниками підрозділів міграційної служби у Чернівцях, Сокирянах та Заставні виявлено трьох громадян Молдови, громадян РФ та Вірменії, які проживали в Україні за недійсними документами. Порушників оштрафовано згідно вимог ст. 203 КУпАП.

Водночас громадянина Молдови, який не зареєстрував своєчасно місце проживання відповідно до вимог чинного законодавства, оштрафували чернівецькі міграційники. Також у Чернівцях було оштрафовано на значну суму громадянку Таджикистану, яка займалася підприємницькою діяльністю без відповідного дозволу на працевлаштування.

.

.

.

.

.

.

Управління ДМС у Чернівецькій області