УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

13 жовтня працівники міграційної служби Львівщини урочисто зібралися для святкування напередодні…

13 жовтня працівники міграційної служби Львівщини урочисто зібралися для святкування напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці

13 жовтня працівники міграційної служби Львівщини урочисто зібралися для святкування напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці

13 жовтня працівники міграційної служби Львівщини урочисто зібралися для святкування напередодні Дня Покрови Пресвятої Богородиці, захисника України та Українського козацтва.

Провели концерт, під час якого т.в.о. начальника ГУДМС у Львівській області Іваночко Іванна Романівна розповіла про славетні та водночас тяжкі сторінки в історії становлення та утвердження незалежної України, зокрема, відзначення 75-річниці з часу створення УПА. Згадали про сьогодення, про бійців, які перебувають в зоні проведення АТО та стоять на захисті нашої держави.

Протягом вечора проводилися конкурси та сценки, звучали пісні та декламувалися вірші у виконанні працівників Головного управління ДМС у Львівській області.

Прийшов привітати зі святом український музикант, заслужений артист України Олег Кульчицький, який виконав на скрипці такі мелодійні твори, що достукався до всіх сердець присутніх.

Після закінчення святкування, всі ділилися позитивними враженнями і дійшли до висновку, що такі заходи зближують людей, дають змогу працювати в хорошій атмосфері та дружньому колективі.

Головне управління ДМС у Львівській області