З паспортом мрії стають досяжними

З паспортом мрії стають досяжними

З паспортом мрії стають досяжними

Знайомтеся з цією тендітною дівчинкою з Івано-Франківська. Христина Семенів щойно повернулася з Туреччини з золотою медаллю чемпіонки Європи з боксу у своїй віковій категорії.

Сьогодні спортсменка разом зі своїм спортивним наставником і тренером  завітала до міграційної служби, щоби  отримати свій перший паспорт громадянина України, а також новий закордонний паспорт.

Декілька тижнів тому керівник Івано-Франківського відділу УДМС в області Володимир Гандзюк з підлеглими оперативно зробили все залежне, щоб дівчинка змогла поїхати на престижні змагання за кордон. Відповідно до чинного законодавства було продовжено термін дії її закордонного паспорта. Тоді ж Христині якраз виповнилося 14 років, тож оформляла одночасно два документи - ID-картку і паспорт  громадянина України для виїзду за кордон.

Пригадуємо, як бажали їй стати чемпіонкою. І це збулося. Після перемог над ровесницями з Туреччини, Угорщини, Польщі та Ірландії вихованка Івано-Франківської обласної дитячо-юнацької спортивної школи приймала вітання і нагороду на найвищій сходинці п’єдесталу. До речі, на цьому ж турнірі ще одна франківчанка Софія Мовчан стала «срібною» призеркою чемпіонату Європи.

За розмовою ми не надто здивувалися, дізнавшись про мрії Христини. Їх  дві: найперша – щоб якнайшвидше закінчилася війна перемогою України. А друга - то найзаповітніша для будь-якої людини зі спорту – стати олімпійською чемпіонкою. Щиро сподіваємося, що обидва бажання дівчинки збудуться. Адже вийшло ж так, що на фото вона опинилася обабіч двох успішних людей з однаковим ім’ям – заслуженим тренером України Сергієм Данилівим і заслуженим юристом України, начальником УДМС в області Сергієм Саївим.

Дві наступні літні Олімпіади відбудуться почергово у Парижі і Лос-Анджелесі. Вручений сьогодні закордонний паспорт на той час буде дійсним і, маємо надію, щасливим у досяжності  Христини до здійснення спортивної мрії.

Управління ДМС в Івано-Франківській області