Дійти до кожного – принцип роботи

Дійти до кожного – принцип роботи

Дійти до кожного – принцип роботи

Співробітники Центрального міжрегіонального управління ДМС у місті Києві та Київській області постійно виїжджають за місцем проживання та в медичні заклади до осіб, які самостійно не можуть пересуватися у зв'язку з тривалим розладом здоров'я. Так днями за зверненням її родини видано паспорт громадянина України для виїзду за кордон такій людині. Здійснено це за місцем її проживання керівництвом Дніпровського відділу.

Принагідно нагадуємо: Порядками оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта: громадянина України для виїзду за кордон (затвердженим постановою КМУ від 07.05.2014 № 152) та громадянина України (затвердженим постановою КМУ від 25 березня 2015 р. № 302) передбачена послідовність оформлення документа такій особі, як у наведеному прикладі.

У разі прийняття документів від вказаної людини за її зверненням або за зверненням її законного представника, оформленим у письмовій формі, здійснюється виїзд працівника територіального підрозділу ДМС за місцем проживання людини, проходженням лікування або за місцем розташування установи/закладу, де вона отримує соціальні послуги. До документів обов'язково надається висновок медичної установи про неможливість пересуватися самостійно у зв'язку з тривалим розладом здоров´я та одна фотокартка розміром 10х15 сантиметрів для внесення відцифрованого образу обличчя шляхом сканування із застосуванням засобів Реєстру.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області