На Хмельниччині продовжують виявляти незаконних мігрантів

На Хмельниччині продовжують виявляти незаконних мігрантів

На Хмельниччині продовжують виявляти незаконних мігрантів

Працівниками Управління ДМС України в Хмельницькій області спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області та Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області ДСР НПУ було виявлено громадянина Грузії, який перебував на території України понад встановлений термін.

Під час здійснення заходів по напряму нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері іноземцями та особами без громадянства, також було встановлено, що громадянин Грузії попередньо притягувався до кримінальної відповідальності за ч.1 ст. 185 КК України.

Вказаного громадянина Грузії, який порушив правила перебування іноземців на території України, було притягнено до відповідальності за ч. 1 ст. 203 КУпАП та відповідно до ч. 2

ст. 26 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» прийнято рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни з забороною в‘їзду в Україну терміном на 3 роки. Передано співробітникам МАПП «Могилів-Подільський» з метою виконання примусового повернення та того ж дня іноземний громадянин покинув межі території України.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції на території області триватиме й надалі.

Управління ДМС у Хмельницькій області