УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Дніпропетровщина. На постійному контролі тримаємо напрямок з протидії нелегальній міграції

Дніпропетровщина. На постійному контролі тримаємо напрямок з протидії нелегальній міграції

Дніпропетровщина. На постійному контролі тримаємо напрямок з протидії нелегальній міграції

Підвищена увага до нелегальної міграції спричинена виникненням перед державою необхідності протидіяти їй як небажаному, шкідливому, суспільно небезпечному явищу.

Організація роботи по протидії нелегальній міграції на території  Дніпропетровської області, особливо в умовах дії воєнного стану,  залишається одним із пріоритетних напрямків роботи ДМС України та знаходиться на постійному контролі керівництва Головного Управління ДМС у Дніпропетровській області.

На території області постійно вживаються заходи з метою виявлення іноземців – правопорушників. Особлива увага приділяється неухильному дотриманню вимог чинного законодавства при роботі зі справами про примусове повернення та примусове видворення.

Так, за 8 місяців поточного року з 440 виявлених іноземців – порушників міграційного законодавства відносно 424 осіб прийняті рішення про примусове повернення до країн походження. З них 256 виконано.

З 16 прийнятих рішень про примусове видворення нелегалів, 12 виконано.

Лише минулого тижня працівниками Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії ГУДМС, видворено за межі України двох росіян та одного громадянина Азербайджанської Республіки.  

Всі ці фігуранти є порушниками міграційного законодавства.

Заходи відбулися в рамках негайного виконання рішення судової інстанції.         

А ми нагадуємо, що за номером телефону +380637187144 кожен може повідомити про можливі порушення правил перебування в Україні з боку іноземців.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області