Донорство задля потреб ЗСУ

Донорство задля потреб ЗСУ

Донорство задля потреб ЗСУ

24 лютого 2022 року в наш будинок, в нашу країну, на нашу землю прийшла війна – тяжке випробування для кожного українця. Кожен день від авіаційних та ракетних ударів рф зазнають поранень та гинуть десятки військових та мирних мешканців України.

Президент України Володимир Зеленський під час своїх звернень закликав українців ставати донорами крові для наших захисників. У серпні гуманітарна місія управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил також запросила киян здавати кров для поранених українських військових.

Не зволікаючи міграційники долучилися до руху донорства крові для військовослужбовців ЗСУ. Після ретельної підготовки працівники Дарницького відділу ЦМУ ДМС у місті Києві та Київській області вирушили до відповідного медичного закладу столиці для медичного обстеження та донації крові.

Лікарі та персонал закладу радо зустріли майбутніх донорів. Слід зазначити їхні ввічливість, турботу та компетентність, чітку організацію процесу. Донація займала 15–30 хвилин, приємним бонусом стали смачний чай, печиво та один день додаткової оплачуваної відпустки.

Долучившись до такої благородної місії ми можемо врятувати життя наших захисників, людей, що постраждали від обстрілів та пожеж. Це важлива й корисна справа. Обов’язково вистоїмо й точно переможемо!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області