Видворено порушників міграційного законодавства

Видворено порушників міграційного законодавства

Видворено порушників міграційного законодавства

Сьогодні, через пункт пропуску «Могилів-Подільський», працівниками відділу міграційного контролю Головного управління ДМС в Одеській області спільно із працівниками УСР в Одеській області було примусово видворено з забороною подальшого в’їзду в Україну строком на 5 років громадян Російської Федерації, які порушили норми законодавства України.

П’ять іноземних громадян було виявлено протягом цього року. Відносно порушників були прийняті рішення про примусове повернення в країну походження або третю країну з притягненням до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.203 КУпАП, але дані рішення іноземці не виконали.

Під час міграційних перевірок даних порушників було виявлено повторно та поміщено до Миколаївського та Волинського пунктів тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Співробітники ГУ ДМС в Одеській області звернулись з позовами до суду про примусове видворення з України вказаних іноземних громадян. Після задоволення позовів, міграційники супроводили іноземців до пункту пропуску «Могилів-Подільський» та передали прикордонникам. Дякуємо правоохоронним органам за плідну співпрацю.

Головне управління ДМС в Одеській області