Міграційна служба Львівщини отримала нового керівника

Міграційна служба Львівщини отримала нового керівника

Міграційна служба Львівщини отримала нового керівника

Заступник Голови Державної міграційної служби України Сергій ДОНСЬКИЙ представив нового очільника ГУ ДМС у Львівській області. За його словами, новопризначений керівник є відповідальною та цілеспрямованою людиною, за спиною якого безліч знань, що допоможуть вдосконалити роботу міграційної служби. 

Від тепер вже начальник міграційної служби Львівщини Юрій ТАТОМИР, стверджує: “Нас очікує велика колективна робота та багато позитивних змін. Я відкритий до співпраці та готовий до будь-якого виклику, адже від нашої спільної роботи, у деякій мірі, залежить життя кожного громадянина України та всіх іноземців, які тут перебувають”.

За роки існування міграційної служби,  Львівщина є та залишається передовою областю по кількості оформлених паспортів. ID-картка та закордонний паспорт містять у собі біометричні дані громадянина, що відкриває безліч можливостей для людини. Головним управлінням, понад 10 років, удосконалюються не лише процеси оформлення таких документів, але й навики працівників. 

Юрій ТАТОМИР підкреслює, що зупинятися на цьому, звісно ж, не будемо! 

Довідково: новий керівник здобув освіту юриста у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Працював на посаді заступника прокурора Львівської області. Крім цього, Юрій ТАТОМИР здійснював діяльність як громадський монітор та керівник регіональної групи національного превентивного механізму Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, а також  займався адвокатською практикою.

Головне управління ДМС у Львівській області