Видворили порушників міграційного законодавства

Видворили порушників міграційного законодавства

Видворили порушників міграційного законодавства

Протягом 2021-2022 років працівниками відділу міграційного контролю було виявлено 3-х громадян Азербайджану, 2-х громадян Узбекистану, 2-х громадян Молдови, громадянина Грузії та громадянина Вірменії, які порушили норми міграційного законодавства України. Відносно порушників були прийняті рішення про примусове повернення з притягненням до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП, але дане рішення іноземці не виконали.

Під час міграційних перевірок порушників було виявлено повторно та за рішенням Приморського районного суду м.Одеси затримано і поміщено до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців(ПТПІ) з метою подальшого видворення.

29 вересня 2022 року, за рішенням Приморського районного суду міста Одеси, відділом міграційного контролю здійснено супровід іноземців з Миколаївського ПТПІ до контрольно-пропускного пункту "Маяки-Удобне" та видворено із забороною в'їзду на територію України терміном на 5 років. Міграційна служба закликає іноземців не порушувати норми міграційного законодавства України.

Головне управління ДМС в Одеській області