На Волині підвели підсумки службової діяльності за 9 місяців поточного року

На Волині підвели підсумки службової діяльності за 9 місяців поточного року

На Волині підвели підсумки службової діяльності за 9 місяців поточного року

4 жовтня, у приміщенні Управління ДМС у Волинській області відбулася розширена нарада за участі керівників структурних підрозділів, першого заступника начальника Олександра ПАХОЛЮКА та очільника служби Івана ВОЙЦЕШУКА.

Перш за все присутнім довели результати  роботи відомства за три квартали поточного року та виділили пріоритетні напрямках діяльності служби в умовах воєнного стану.

Очільник відомства Іван ВОЙЦЕШУК наголосив  на підвищенні рівня якості надання адміністративних послуг, як для громадян України, так і для іноземців. Також, керівник нагадав присутнім на необхідності неухильного дотримання всіма працівниками вимог антикорупційного законодавства, культури поведінки та етики державного службовця.

Перший заступник начальника управління Олександр ПАХОЛЮК звернув увагу на деякі проблемні питання документування іноземців та протидії нелегальній міграції, що зумовлені воєнним станом в Україні.

Також присутнім довели визначення результатів оцінювання службової діяльності та ключові показники для державних службовців відомства.

На завершення колегії учасники обмінялися думками щодо дотримання вимог міграційного законодавства України в умовах воєнного стану та обговорили найбільш актуальні питання його практичного застосування.

Управління ДМС у Волинській області