УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

14 жовтня — значуща дата!

14 жовтня — значуща дата!

14 жовтня — значуща дата!

14 жовтня — значуща дата! Саме у цей день українці відзначають великі свята - День захисників та захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва та День створення УПА.

Хоробрість та мужність наших військових надихає кожного українця робити свій посильний вклад у перемогу.

Так, сьогодні працівники міграційної служби Тернопільської області відвідалиМикулинецьку обласну фізіотерапевтичну лікарню, у якій проходять лікування та реабілітацію захисники України.Вони привезли бійцям теплий одяг, продукти харчування та інші необхідні речі.

Головний лікар Зіновій ЯСЕНИК розповів, що у закладі перебувають військові із різних куточків України. Зазначив, що бійці отримують висококваліфіковану медичну та психологічну допомогу.

Начальник міграційної служби області Ярослав ДАВИБІДА відзначив, що це не останній візит до даного медичного закладу, а допомога військовим продовжуватиметься і в подальшому.

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за їх стійкість та силу духу. За все, що робили та роблять для всіх нас. Саме завдяки їм, ми маємо можливість сьогодні жити та працювати у нашій країні.

Все буде Україна!

Управління ДМС у Тернопільській області