На Харківщині відновив роботу Балаклійський відділ Міграційної служби

На Харківщині відновив роботу Балаклійський відділ Міграційної служби

На Харківщині відновив роботу Балаклійський відділ Міграційної служби

Сьогодні в повному обсязі відновив роботу Балаклійський підрозділ ГУ ДМС України в Харківській області. Місто Балаклія стало першим з деокупованих, де громадянам України знову  надають адміністративні послуги Міграційної служби.

«Балаклійці - дуже сильні, вони пережили і подолали навалу загарбника. В свою чергу, Міграційна служба має підтримати громадян і забезпечити дійсними документами кожного, хто цього потребує»,– зазначила Олена Чирик, заступник начальника ГУ ДМС Харківської області.

На відкриття відновленого підрозділу завітала секретар Балаклійської міської ради Оксана Бондар. Вона зазначила, що підрозділ ДМС став однією з державних установ міста, які першими відкрили свої двері для громадян.

Наразі у підрозділі підключено усі канали зв’язку, відтак - жителі міста можуть відновити тут втрачені або знищені документи, а саме - оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки, обміняти паспорт-книжечку на ID-картку, вклеїти фотографію до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку, а також  оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон. 

Графік прийому громадян: пн-пт с 9:00 до 15:00. 

Телефон для довідок: (05749) 52051.

Нагадаємо, що до відновлення роботи у підрозділі ДМС України у Балаклії адміністративні послуги Міграційної служби можна було отримати у спеціально обладнаному мобільному автобусі, який працював завдяки системі Starlink.

Головне управління ДМС у Харківській області