Працівникам УДМС оголошено подяку МВС

Працівникам УДМС оголошено подяку МВС

Працівникам УДМС оголошено подяку МВС

Із проведенням активних бойових дій, цього року Харківський національний університет внутрішніх справ тимчасово переїхав до Вінниці.

Так, сьогодні, 20 жовтня, першокурсники зазначеного ВУЗу прийняли Присягу працівника національної поліції України.

Урочисті заходи відбувалися за участі Заступника Міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко, яка особисто приймала Присягу молодих курсантів.

Під час присяги взяли участь Ірина Борзова Народний депутат України, Сергій Борзов - голова Вінницької ВЦА, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, батьки, друзі та колеги.

На завершення урочистостей, Катерина Павліченко вручила  подяки  МВС України  за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість працівникам УДМС у Вінницькій області, зокрема головному спеціалісту відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення – Сергію Березняку та головному спеціалісту Бершадського відділу Вячеславу Поліщуку.

Крім того, подяками Міністра МВС були відзначені співробітники ДСНС, Національної поліції та Національної гвардії України, що проходять службу у Вінницькій області.

Управління ДМС у Вінницькій області