Запорізькі міграційники готують документи для видворення іноземця, який пошкодив свій паспорт,…

Запорізькі міграційники готують документи для видворення іноземця, який пошкодив свій паспорт, щоб залишитись в Україні

Запорізькі міграційники готують документи для видворення іноземця, який пошкодив свій паспорт, щоб залишитись в Україні

В ніч з 27 на 28 жовтня працівниками відділу по протидії нелегальній міграції УДМС у Запорізькій області спільно з працівниками УМП ГУНП в Запорізькій області до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців було супроводжено та поміщено громадянина Таджикистану.

Вперше 35-річний іноземець, який незаконно перебував на території України, був виявлений у вересні. Тоді стосовно нього Комунарським РВ у м. Запоріжжі УДМС у Запорізькій області було прийнято рішення про примусове повернення. Але замість того, щоб у встановлені строки покинути територію України порушник міграційного законодавства ухилявся від виконання рішення, більш того - пошкодив свій паспортний документ, який в результаті цього став непридатним для перетину кордону.

27 жовтня співробітники Комунарського відділу міграційної служби виявили незаконного мігранта повторно та оперативно склали та подали до суду адміністративний позов вже про примусове видворення та розміщення до ПТПІ зазначеного іноземця, який було задоволено в повній мірі. Після документування нелегала довідкою на повернення до батьківщини Посольством Таджикистану в Україні - він буде видворений за межі України із забороною в’їзду на 8 років

Управління ДМС у Запорізькій області