На деокупованих територіях міграційна служба Донеччини здійснює прийом громадян

На деокупованих територіях міграційна служба Донеччини здійснює прийом громадян

На деокупованих територіях міграційна служба Донеччини здійснює прийом громадян

Міграційна служба Донеччини здійснює роботу з підтримки населення на деокупованих територіях.

Так, 25-27 жовтня Донецькою облдержадміністрацією організовано та проведено спільний прийом громадян міст Святогірська, Лиману та селища Новоселівки за участю представників Державної міграційної служби у Донецькій області, Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Донецького обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат, Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області.

Під час прийому мешканці зазначених міст зверталися з різноманітними  питаннями стосовно роботи міграційної служби, зокрема відновлення втрачених документів, вклеювання фотокарточок до паспортів тощо. Спеціалістами міграційної служби надані консультації і допомога у вирішенні порушених питань.

Додатково спеціалісти міграційної служби проінформували мешканців міст, що на території Донецької області Покровський відділ ГУ ДМС у Донецькій області (м. Покровськ, вулиця У. Кармелюка, 2) здійснює надання наступних адміністративних послуг:

  • продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон, термін дії якого закінчився;
  • внесення до паспорта громадянина України для виїзду за кордон інформації щодо неповнолітніх дітей;
  • вклеювання до паспорта громадянина України, зразка 1994 року фотокартки по досягненню відповідного віку.

Крім того повідомили, що отримати готові документи, які були персоналізовані (виготовлені) до 24 лютого 2022 р., можливо за адресою - Дніпропетровська область, м. Дніпро (адміністративна будівля ГУ ДМС у Дніпропетровській області).

Звертаємо увагу, що отримати інформацію стосовно роботи ГУ ДМС у Донецькій області можливо за контактним номером телефону +380 (95) 538 57 03, часи роботи з 8:00 до 17:00.

Головне управління ДМС у Донецькій області