Трьох росіян та одного громадянина Азербайджану примусово видворили за межі України

Трьох росіян та одного громадянина Азербайджану примусово видворили за межі України

Трьох росіян та одного громадянина Азербайджану примусово видворили за межі України

Вчора, за рішеннями суду, запорізькі міграційники видворили за межі України чотирьох нелегальних мігрантів, шляхом їх супроводу до міжнародного пункт пропуску для автомобільного сполучення «Могилів - Подільський - Отач»

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, враховуючи безпосередню близькість до лінії розмежування з окупованими територіями, контроль щодо законності перебування іноземців в Україні здійснюється міграційною службою Запоріжчини у посиленому режимі.

Так, в ході проведення контр терористичних заходів на території Запорізької області, працівниками Служби безпеки України в Запорізькій області спільно з працівниками відділу ОЗНМРВ УДМС у Запорізькій області був виявлений 49-річний громадянин російської федерації, який після закінчення відповідного терміну перебування та відсутністю підстав для подальшого перебування в нашій країні продовжував перебувати в Україні без відповідних дозвільних документів. Незаконний мігрант переховувався на території одного з дачних кооператив міста.

Управлінням міграційної служби по відношенню до росіянина було прийнято рішення про примусове повернення до країни походження або третьої країни, із забороною в’їзду в Україну на три роки.

Стосовно ще двох росіянок на початку вересня міграційною службою Комунарського району були прийняті рішення про примусове повернення, які вони не виконали та ухилялись від виїзду. Як і 61-річний громадянин Республіки Азербайджан, який понад рік проживав в Україні без дозвільних документів та не виконав рішення про примусове повернення, яке стосовно нього в літку прийняв Заводський відділ УДМС.

На усіх неврегульованих мігрантів працівники міграційної служби склали та подали позови до суду про примусове видворення, які були задоволені у повному обсязі. Супровід чотирьох нелегальних мігрантів та їх примусове видворення за межі України Міграційна служба в Запорізькій області здійснила за участю працівників ГУНП в Запорізькій області.

Іноземцям заборонено подальший в’їзду в Україну строком від 3 до 8 років.

Управління ДМС у Запорізькій області