УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині виявлено порушників міграційного законодавства з чотирьох континентів

На Буковині виявлено порушників міграційного законодавства з чотирьох континентів

На Буковині виявлено порушників міграційного законодавства з  чотирьох континентів

У жовтні внаслідок виявлення буковинськими міграційниками низки порушень міграційного законодавства та накладення адміністративних стягнень державна скарбниця поповнилася на кілька десятків тисяч гривень.

При цьому вражає не лише кількість штрафів, а й географія походження правопорушників.

Так, за проживання на території України за недійсними протермінованими посвідками або взагалі без жодних дозвільних документів працівниками Герцаївського сектору, Глибоцького, Заставнівського, Новоселицького, Кіцманського, Сокирянського, Сторожинецького та Чернівецького відділів УДМС у Чернівецькій області виявлено шістьох громадян рф, двох громадян Молдови, а також – громадян Вірменії, Грузії та Туркменістану.

Водночас, у Заставнівському районі та Чернівцях виявлено громадян Туркменістану, Ірландії, Парагваю, Нігерії, рф та особу без громадянства, які не подбали про несвоєчасну реєстрацію місця проживання. Усіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до вимог с. 203 КУпАП.

Також за порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла до мешканців обласного центру та Кіцманського району застосовано санкції ст. 206 КУпАП.

Окрім того, за ч. 1 ст. 204 КУпАП за порушення порядку працевлаштування іноземців притягнуто мешканця міста Чернівці, який надав громадянину Таджикистану роботу в ігнорування вимог передбаченої законом процедури.

Управління ДМС у Чернівецькій області