УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині примусово повернуть громадянина Молдови

На Буковині примусово повернуть громадянина Молдови

На Буковині примусово повернуть громадянина Молдови

Громадянина Республіки Молдова, який перевищив передбачені законодавством терміни перебування на території України та ухилявся від своєчасного виїзду, виявили працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області. Порушника притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про його примусове повернення. Водночас за ст. 205 КУпАП оштрафовано приймаючу сторону – громадянина України, мешканця обласного центру.

Окрім того, від початку листопада працівниками Герцаївського сектору, Сторожинецького та Чернівецького відділів виявлено громадян Азербайджану, Румунії, Молдови, Білорусі та рф, які проживали на території України за недійсними протермінованими посвідками або взагалі без жодних дозвільних документів. Також у Чернівцях виявлено двох громадян Білорусі та громадянина Тунісу, які не зареєстрували своєчасно своє місце проживання в Україні. Усіх зазначених порушників притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до вимог ст. 203 КУпАП.

Окрім того, у Чернівцях за працевлаштування без дотримання усіх необхідних формальностей оштрафовано відповідно до ст. 203 КУпАП громадянина Азербайджану. Його роботодавцю також довелося сплатити штраф відповідно до вимог ст. 204 КУпАП.

Управління ДМС у Чернівецькій області