Громадянина рф примусово повернули на батьківщину

Громадянина рф примусово повернули на батьківщину

Громадянина рф примусово повернули на батьківщину

Запорізькі міграційники продовжують контролювати виконання рішень про примусове повернення іноземців, які є порушниками міграційного законодавства. Так, працівники відділу протидії нелегальній міграції УДМС у Запорізькій області спільно з представниками УМП ГУНП в Запорізькій області здійснили супровід до міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Могилів - Подільський - Отач» 65-річного громадянина рф

Рішення щодо примусового повернення до країни походження або третьої країни стосовно росіянина було прийнято 17 листопада Шевченківським відділом Управління міграційної служби.

Ще одного порушника міграційного законодавства, 50-річного громадянина Туреччини, було супроводжено і поміщено до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Іноземець, стосовно якого ще у 2017 році міграційною службою було прийнято рішення про примусове повернення, не хотів покидати Україну та ухилявся від виїзду.

22 листопада, за адміністративним позовом Хортицького відділу міграційної служби, судом було прийнято рішення про його примусове видворення за межі України із забороною в’їзду на 5 років. Після документування неврегульованого мігранта довідкою на повернення до батьківщини він буде видворений за межі України.

Управління ДМС у Запорізькій області