У Кельменцях міцграційників привітали з новосіллям

У Кельменцях міцграційників привітали з новосіллям

У Кельменцях міцграційників привітали з новосіллям

Працівників Кельменецького відділу УДМС, який нещодавно змінив адресу розташування, привітали з входинами представники Кельменецької селищної громади (нагадаємо, нещодавно працівники підрозділу переїхали у нове приміщення).

Заступники селищного голови Роман Дворський та Станіслав Грубий побажали міграційникам успішної роботи на новому місці, збільшення кількості відвідувачів та зростання показників з надання адміністративних послуг. Представники місцевої влади пообіцяли максимально сприяти підрозділу у реалізації міграційної політики на території Кельменеччини.

Для цього в травні поточного року рішенням Кельменецької селищної ради було прийнято Програму підвищення ефективності діяльності Кельменецького відділу УДМС у Чернівецькій області на 2022-2026 роки. Документом передбачено фінансування на матеріально-технічне забезпечення підрозділу.

Начальник Кельменецького відділу УДМС у Чернівецькій області Анатолій Гончар запевнив гостей, що міграційники району докладуть усіх зусиль, щоби бюджет Кельменецької ОТГ систематично поповнювався завдяки успішній роботі міграційної служби. Адже бюджетна децентралізація дозволяє скеровувати левову частку зароблених ЦОВВ коштів саме до органів місцевої влади.

Результати такого взаєморозуміння та системної співпраці міграційників з представниками місцевого самоврядування відчуватиме кожен мешканець Кельменечини, який отримуватиме належний сервіс у комфортних умовах під час відвідування підрозділу міграційної служби.

Управління ДМС у Чернівецькій області