УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В УДМС Хмельниччини провели нараду-навчання в онлайн-форматі з керівниками територіальних підрозділів…

В УДМС Хмельниччини провели нараду-навчання в онлайн-форматі з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

В УДМС Хмельниччини провели нараду-навчання в онлайн-форматі з керівниками територіальних підрозділів УДМС у Хмельницькій області

Під час заходу було обговорено зміни, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2022 року № 1220 "Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України".

Окрім цього, акцентовано увагу на заходах, які здійснюються для запобігання корупційних дій, дотриманні положень законодавства щодо ідентифікації особи та недопущення прийняття неправомірних рішень при виконанні працівниками ДМС функцій з оформлення документів, що посвідчують особу.

Додатково інформуємо, що на сайті ДМС України мешканці області можуть знайти інформацію щодо переліку адміністративних послуг, які входять до компетенції служби та контакти підрозділів для їх отримання.

У разі виникнення питань просимо звертатись на телефон «гарячої лінії» Управління за номером: (0382) 65-03-06 та (093) 273-85-10.

Управління ДМС у Хмельницькій області