Дві пари молодят у день весілля відвідали Міграційну службу

Дві пари молодят у день весілля відвідали Міграційну службу

Дві пари молодят у день весілля відвідали Міграційну службу

Українці – незламна нація. І це ми доводимо щодня. Попри всі тимчасові труднощі намагаємося жити повноцінним життям, з оптимізмом та великою вірою у серці. Цінуємо та відзначаємо кожне свято у житті по-особливому цінно.

Перечекати в укритті повітряну тривогу, дочекатися ввімкнення світла, щоб укласти в РАЦСі шлюб та податися до Міграційної служби оформити новий паспорт – це історія про пересічних українців, про дві пари черкащан, які вчора звернулися за отриманням послуг до Черкаського відділу УДМС у Черкаській області.

Олег і Вікторія після державної реєстрації шлюбу вирішили якнайшвидше подати заяву на оформлення ID-картки нареченій у зв’язку зі зміною прізвища. Без зволікань вона отримає новий біометричний паспорт громадянина України у формі картки.

А от молодята Дмитро та Інна прийшли до підрозділу Міграційної служби з групою підтримки близьких людей. Цього разу документи обмінювали нареченому у зв’язку зі зміною прізвища після реєстрації шлюбу. Хлопець вирішив зекономити свій час та скористався послугою з одночасного оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Невдовзі отримає відразу два нові документи.

Як створюється паспорт відвідувачі мають змогу дізнатися з листівок у підрозділах. Там стисло про всі етапи створення біометричних документів та найпопулярніші електронні сервіси ДМС.

Все частіше у свій особливий день – день весілля – наречені відвідують підрозділи Міграційної служби. Вони знають, що ми вміємо фіксувати щастя, яке відобразиться на світлині в паспорті.

Управління ДМС у Черкаській області