Паспорт відновлено швидко

Паспорт відновлено швидко

Паспорт відновлено швидко

Незважаючи на всі труднощі сьогодення, від Координаційного штабу з питань поводження із військовополоненими надходять добрі новини про повернення наших громадян із російського полону.

Днями до Дарницького відділу ЦМУ  ДМС у м. Києві та Київській області для відновлення паспортного документу завітала пані Юлія. Історія цієї молодої жінки не залишила нас байдужими.

19 березня поточного року Юлія Олександрівна, на той час суддя Іллічівського районного суду, разом із чоловіком була затримана представниками так званої «ДНР» під час спроби виїхати з Маріуполя. Потім – сім місяців невідомості, страждань і болю...

На щастя, 17 жовтня відбувся масштабний  жіночий обмін і пані Юлію було звільнено.

Після полону наші громадяни потребують відновлення не тільки  психоемоційного стану, а й особистих речей, документів, оскільки усі ці цінності зазвичай знищені окупантами.

Працівники відділу провели роботу з відновлення паспорта громадянина України для пані Юлії максимально зручно та швидко.

Сьогодні героїня нашої публікації  переїхала до Києва та продовжує свою професійну діяльність. Але боротьба триває, оскільки чоловік відвідувачки нашого підрозділу знаходиться в російському полоні, й вона щогодини щодня робить все задля його звільнення.

Зичимо скорішого повернення додому всім нашим громадянам, щоб дні переживань та безсонні ночі залишились позаду, а обійми рідних та друзів загоїли душевні рани.

Тримаймося та віримо в Україну!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області