Волонтерські проекти буковинських міграційників

Волонтерські проекти буковинських міграційників

Волонтерські проекти буковинських міграційників

Чимало працівників УДМС у Чернівецькій області від початку війни беруть участь у різних волонтерських проектах з власної ініціативи, однак є у активі буковинських міграційників низка благодійних акцій, до яких вони долучалися всі разом.

Так, від початку повномасштабної російської агресії членами профспілкової організації УДМС в Чернівецькій області було виділено матеріальну допомогу на потреби військослужбовців ЗСУ. Також профспілкою та працівниками Управління зібрано матеріальну допомогу на лікування співробітника УДМС у Чернівецькій області, який проходить службу в ЗСУ, отримав важке бойове поранення і проходив лікування у шпиталі.

В листопаді працівники УДМС у Чернівецькій області спільно з первинною профспілковою організацією зібрали допомогу працівникам Управління ДМС у Херсонській області, що відновило свою роботу після окупації. Гуманітарний вантаж був пересланий нашим колегам, які опинилися у складних побутових ситуаціях внаслідок ворожої окупації.

Хочемо окремо подякувати керівнику «Волонтерського штабу захисту України» Володимиру Дорошу, який надав суттєву допомогу при формуванні гуманітарного вантажу.

Управління ДМС у Чернівецькій області