Підсумки Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Підсумки Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Підсумки Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Начальник Бердичівського відділу УДМС у Житомирській області Наталія Паламарчук взяла участь у черговому засіданні міської координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми.

Під час заходу представниками органів та служб, до повноважень та компетенції яких належить захист, підтримка та допомога особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статі, обговорено результати реалізації плану заходів у межах Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства".

Узгоджена міжвідомча співпраця, координація проведення заходів, щодо реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на регіональному рівні, є запорукою ефективної роботи.

Окреслено перспективи подальшої роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, а також основні напрямки забезпечення реалізації державної сімейної, демографічної, гендерної політики, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми у Бердичівській міській територіальній громаді.

Управління ДМС у Житомирській області