УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Діточки мріють про щасливе і безпечне дитинство

Діточки мріють про щасливе і безпечне дитинство

Діточки мріють про щасливе і безпечне дитинство

Сьогодні 15 грудня, а це означає, що залишається півдоби до завершення конкурсу дитячого малюнка на тему «Я у безпеці з МВС». Надіслати свою творчу роботу можна на електронну адресу konkurs_mvs@i.ua. Переможці конкурсу отримають подарунки від Святого Миколая.

Ми вже знаємо, що у творчому конкурсі взяли участь чимало дітей з Івано-Франківщини, у тому числі, й з родин, які переїхали сюди з інших регіонів України, де тривають воєнні дії і де небезпечно.

У дитячих куточках низки територіальних підрозділів міграційної служби Івано-Франківщини наші працівники спробували  створити умови для того, щоб там малювали дітки у той час, поки їх батьки оформляють паспортні документи. Щоправда, виявилося, що на отримання адміністративної послуги потрібно значно менше часу порівняно з процесом дитячої візуалізації і фантазії. Утім, сподіваємося, що вже в домашніх умовах діточки завершили малюнки, а батьки відправили їх на конкурс.

Принаймні так, як це зробила сім’я Кіндратяків з Верховини. 6-річний Назар і 9-річний Святослав попри юний вік доволі заповзятливі хлопчики. Треба встигнути зробити уроки і водночас не пропустити тренування – старший мріє стати футболістом, молодший займається у секції вільної боротьби. На пропозицію батьків завзято створили художні композиції свого дитячого уявлення про безпеку людей.

З дозволу сім’ї Коваленків  друкуємо фото і висвітлюємо творчий процес сестричок – 8-річної Соломійки і 11-річної Аніти з Городенки Коломийського району. Дівчатка добре вчаться в ліцеї, а ще з маленьких років захоплюються спортивно-бальними танцями.

Бажаємо усім діткам України щасливого дитинства, тільки позитивних вражень , а на часі – щедрих і гарних подарунків від Святого Миколая!   

Управління ДМС в Івано-Франківській області