Про дати та дні: 14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії…

Про дати та дні: 14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Про дати та дні: 14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Розуміючи рівень небезпеки та всі наслідки, що принесла з собою аварія на ЧАЕС, не перестаємо вклонятись мужності та відвазі учасників ліквідації цього лиха. Відкритим питанням для переважної більшості з них на той момент був рівень загрози для їх здоров'я та життя.

Вони зайняли "позиції на передовій" аби мінімізувати масштаби катастрофи для кожного з нас. Саме їх відданість справі та самопожертва стали рушійною силою в порятунку світу від радіаційного лиха. Вони без вагань взяли на себе удар боротьби з наслідками катастрофи.

Серед працівників Управління ДМС у Сумській області ліквідатором наслідків аварії на ЧАЕС є керівник Недригайлівського сектору Олександр СТЕПАНЮК. Від усього колективу служби дякуємо колезі за його особистий безцінний внесок у  ліквідацію наслідків лиха 1986 року та щиро бажаємо усім без виключення ліквідаторам міцного здоров'я, родинної злагоди, добробуту та мирного неба.

Вічна шана та пам'ять усім тим, чиє життя забрала катастрофа.

Управління ДМС у Сумській області