Тримаємо адміністративний фронт

Тримаємо адміністративний фронт

Тримаємо адміністративний фронт

Завідувач сектору оформлення документів № 2 Ірпінського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області Євгенія Мельник за участю Управління інформаційних технологій ЦМУ ДМС провела першу в столиці України та її області процедуру встановлення особи з опитуванням свідків за допомогою відеоконференції.

Завдяки цій процедурі громадянин, переміщений з тимчасово окупованої території АР Крим, отримає свій перший, довгоочікуваний паспорт громадянина України після досягнення 18-річного віку.  

Попри численні загрози ракетних обстрілів, постійні перебої в електропостачанні та проблеми зі зв’язком, працівники Ірпінського відділу продовжують надавати якісні адміністративні послуги населенню. Вони тримали свій професійний фронт і тоді, коли війна намагалася внести свої корективи в їхню діяльність.

Так, 24 лютого 2022 року розпочався найтяжчий період в історії незалежної України, військове вторгнення з боку рф. Мешканці Ірпінської, Бучанської та Гостомельської громад були одними з перших, хто опинився в епіцентрі бойових подій. Як наслідок роботу Ірпінського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області призупинили через активні бойові дії в місті Ірпінь, які призвели до пошкодження адміністративної будівлі.

Не зважаючи на всі труднощі, 10 квітня 2022 року Ірпінський відділ відновив свою роботу з надання адміністративних послуг населенню на базі Боярського відділу ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області. А 1 липня 2022 року підрозділ відчиняє свої двері у місті Ірпінь. І обслуговує мешканців Бучанського району, у тому числі Бородянську та Макарівську громади, громадян з тимчасово окупованих територій та територій, які розташовані в зоні бойових дій, а також громадян з інших областей України.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області