У Кіцмані припинено прийом громадян

У Кіцмані припинено прийом громадян

У Кіцмані припинено прийом громадян

Звертаємо увагу мешканців територіальних громад, що перебувають в зоні обслуговування Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області, що в підрозділі з технічних причин припинено прийом громадян. У зв’язку з цим тимчасово унеможливлено отримання всіх адміністративних послуг, які надає зазначений відділ.

Звертаємо увагу громадян, які попередньо записані на ближчі дні на прийом через сервіс «Електронна черга», що заплановані послуги будуть надані в інші дні після відновлення роботи підрозділу за наявності талонів, що підтверджують реєстрацію. За невідкладної потреби в отриманні міграційних послуг просимо звертатися до Заставнівського та Чернівецького відділів УДМС у Чернівецькій області.

Про відновлення роботи Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області в штатному режимі буде додатково повідомлено на сайті ДМС Україні та сторінці УДМС у Чернівецькій області у мережі «Фейсбук». Слідкуйте за оновленням інформації за посиланнями https://dmsu.gov.ua/chernivtsi та https://www.facebook.com/udmscv .

З усіх питань щодо роботи підрозділу телефонуйте на «Гарячу лінію» Управління на номер (0372) 55-04-61.

Дякуємо за розуміння та перепрошуємо за завдані незручності.

Управління ДМС у Чернівецькій області