ДМС Дніпропетровщини підбиває підсумки та будує плани на майбутнє

ДМС Дніпропетровщини підбиває підсумки та будує плани на майбутнє

ДМС Дніпропетровщини підбиває підсумки та будує плани на майбутнє

Кінець року – це привід задуматися над тим, що вдалося за останні дванадцять місяців, а що з важливого залишилося "поза увагою".

Побачити, на які напрямки не вистачило часу та критично оцінити, що треба негайно виправляти.

А ще це час планувати прийдешній рік. Рік переможний. Бо роботи у нас з вами буде предостатньо.

Отже, міграційною службою Дніпропетровської області за минулий рік оформлено майже 400 тисяч біометричних паспортів. З яких – закордонних майже 268 тисяч. А ID – карток більш як 123 тисячі.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було запроваджено послугу вклеювання фото дітей до закордонних паспортів батьків та продовження терміну дії  на 5 років існуючого документу.

За  період війни здійснено 9 522 вклеювань фото дітей до паспортів батьків. Та 11 696 паспортним документам продовжено термін дії.

Традиційно пріоритетним напрямком діяльності залишається протидія нелегальній міграції. Робота в цьому напрямку не припиняється, особливо під час війни. На кінець 2022 року порушень міграційного законодавства  виявлено у 687 випадках. Це колосальна робота та завжди на контролі у керівництва ГУДМС.

Ще залишаються випадки тривалого оформлення біометричних документів. Але і це тимчасове явище невдовзі подолаємо, адже якість та своєчасність отримання адміністративних послуг нашими громадянами  - безперечні складові планування прийдешнього року.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області