УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

ДМС Дніпропетровщини підбиває підсумки та будує плани на майбутнє

ДМС Дніпропетровщини підбиває підсумки та будує плани на майбутнє

ДМС Дніпропетровщини підбиває підсумки та будує плани на майбутнє

Кінець року – це привід задуматися над тим, що вдалося за останні дванадцять місяців, а що з важливого залишилося "поза увагою".

Побачити, на які напрямки не вистачило часу та критично оцінити, що треба негайно виправляти.

А ще це час планувати прийдешній рік. Рік переможний. Бо роботи у нас з вами буде предостатньо.

Отже, міграційною службою Дніпропетровської області за минулий рік оформлено майже 400 тисяч біометричних паспортів. З яких – закордонних майже 268 тисяч. А ID – карток більш як 123 тисячі.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну було запроваджено послугу вклеювання фото дітей до закордонних паспортів батьків та продовження терміну дії  на 5 років існуючого документу.

За  період війни здійснено 9 522 вклеювань фото дітей до паспортів батьків. Та 11 696 паспортним документам продовжено термін дії.

Традиційно пріоритетним напрямком діяльності залишається протидія нелегальній міграції. Робота в цьому напрямку не припиняється, особливо під час війни. На кінець 2022 року порушень міграційного законодавства  виявлено у 687 випадках. Це колосальна робота та завжди на контролі у керівництва ГУДМС.

Ще залишаються випадки тривалого оформлення біометричних документів. Але і це тимчасове явище невдовзі подолаємо, адже якість та своєчасність отримання адміністративних послуг нашими громадянами  - безперечні складові планування прийдешнього року.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області