Міграційники Київщини за минулий рік надали понад 700 тисяч адмінпослуг і продовжують ефективно…

Міграційники Київщини за минулий рік надали понад 700 тисяч адмінпослуг і продовжують ефективно працювати за будь-яких умов

Міграційники Київщини за минулий рік надали понад 700 тисяч адмінпослуг і продовжують ефективно працювати за будь-яких умов

Минулий 2022 рік продемонстрував, що продуктивно працювати міграційники здатні за будь-яких умов. Так, за періодичної відсутності електропостачання співробітники ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області гідно тримають адміністративний фронт, знищуючи бар'єри у доступі до послуг для усіх верств населення регіону.

З якими ж набутками ми розпочали новий етап? Протягом 2022 року працівниками ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області:

  • надано майже 700 тисяч адміністративних послуг;
  • оформлено та видано понад 200 тисяч паспортів громадянина України у формі ID-картки;
  • майже 415 тисяч паспортних документів для виїзду за кордон; 
  • понад 8 тисяч довідок на тимчасове проживання в Україні та понад 2 тисячі - на постійне;
  • вклеєні понад 60 тисяч фотокарток до паспортів громадян України у зв'язку із досягненням 25- та 45-річного віку;
  • видано майже 2 тисячі довідок про реєстрацію осіб громадянином України.

Разом з цим міграційними продовжували строки дії посвідчення біженця, видавали довідки про звернення за захистом в Україні. Українці, як і раніше, мали можливість продовжити строк дії паспорта для виїзду за кордон на 5 років, вносити інформацію про дитину від 0 до 18 років до закордонних паспортів батьків/законних представників, отримати послугу одночасного оформлення ID-паспорта та паспорта громадянина України для виїзду за кордон та інші послуги у ЦМУ ДМС у м. Києві та Київській області.

В умовах воєнного стану працівники ЦМУ ДМС допомагали внутрішньо переміщеним особам і звільненим з російського полону українцям швидко відновити втрачені документи.

Випробування минулого року лише згуртували нас і зробили сильнішими. Наші співробітники виїжджали додому до людей з інвалідністю, провідували поранених захисників України та людей, які отримали травми внаслідок війни, в лікарні.

Тож продовжуємо працювати і далі, надаючи якісні послуги громадянам і наближаючись з кожним днем  до великої перемоги України!

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області