На Буковині примусово повернуть громадян Італії, Азербайджану, Чехії та Молдови

На Буковині примусово повернуть громадян Італії, Азербайджану, Чехії та Молдови

На Буковині примусово повернуть громадян Італії,  Азербайджану, Чехії та Молдови

Працівники УДМС у Чернівецькій області виявили громадянку Молдови, яка потрапила в Україну в обхід пунктів перетину державного кордону. В паспортному документі іноземки була відсутня відмітка про легальний в’їзд на територію нашої країни. Порушницю оштрафовано відповідно до вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП, стосовно неї прийнято рішення про примусове повернення до країни походження.

Зусиллями чернівецьких, сторожинецьких, кельменецьких та сокирянських міграційників також виявлено громадян Італії, Азербайджану, Чехії та Молдови, які ухилялися від виїзду з України по завершенні терміну перебування. Іноземців притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до вимог ч. 1 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про їх примусове повернення до країн походження або до третіх країн.

Окрім того, по трьом випадкам до адміністративної відповідальності за статтею 205 КУпАП притягнуто мешканців Чернівців, Сторожинецького та Кельменецького районів. За несвоєчасну реєстрацію місця проживання іноземних гостей їм довелося сплатити штраф.

Управління ДМС у Чернівецькій області