УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Чернігівщини першочергово відновили документи українському захиснику

Міграційники Чернігівщини першочергово відновили документи українському захиснику

Міграційники Чернігівщини першочергово відновили документи українському захиснику

З фронту по ID-карту і в РАЦС: міграційники Чернігівщини першочергово відновили документи українському захиснику, який втратив їх під час боїв на сході. Тепер герой зможе здійснити довгоочікувану мрію і створити міцну українську родину.

Як розказали працівники УДМС у Чернігівській області, щодня до них звертається багато людей  щодо відновлення втрачених чи пошкоджених документів. Це й не дивно, бо сьогодення в умовах війни диктує свої правила: хтось втратив паспорт тікаючи від російських окупантів, у когось ворог відібрав не лише документи, а й рідний дім. Та немало й тих, хто втратив паспорт захищаючи Україну на полі бою.

Цього разу  аби оформити паспорт громадянина України до міграційної служби Чернігівщини звернувся військовослужбовець - Сергій. Молодий чоловік розповів, що втратив ID-картку під час виконання бойового завдання  на Східному напрямку. Тож коли отримав довгоочікувану відпустку і  повернувся на рідну Чернігівщину одразу звернувся до міграційної служби, аби якнайшвидше оформити новий документ.

Весь час поки Сергій захищав У країну на полі бою, вдома на нього чекала  наречена. Тож після відновлення документів закохані планують одружитися.

Попри те, що прийом громадян в УДМС проводиться за попереднім записом, захисникам України оформлюють документи позачергово. Тож міграційники Чернігівщини уже оперативно відновлюють ID-картку нашого воїна.

Дякуємо і пишаємося нашими героями! Наближаємо перемогу України разом!

Управління ДМС у Чернігівській області