Концепція безбар’єрності в дії: Чернівецькі міграційники документували закордонним паспортом…

Концепція безбар’єрності в дії: Чернівецькі міграційники документували закордонним паспортом 96-річного чернівчанина

Концепція безбар’єрності в дії:  Чернівецькі міграційники документували закордонним  паспортом 96-річного чернівчанина

Чернівчанин Дмитро Гарас в березні відзначатиме свої поважні 96 років, однак проблеми зі здоров’ям змусили старенького відвідати Чернівецький відділ УДМС у Чернівецькій області та оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон на лікування. Як з’ясувалося, документ для подорожей за межами країни чоловік оформляє вперше.

Попри те, що дідусь вимушений пересуватися на кріслі колісному, жодних ускладнень під час відвідування підрозділу міграційної служби, у нього не виникло. Чернівецький відділ УДМС у Чернівецькій області розташований на першому поверсі, тож необхідність у пандусах для відвідувачів з особливими потребами у цьому конкретному підрозділі наразі відсутня.

Чоловіка супроводжував онук Ігор, який допомагав родичу подолати всі перешкоди міської інфраструктури на шляху до міграційної служби. Утім відвідуванням саме Чернівецького відділу УДМС чоловіки залишилися задоволені, як і рівнем обслуговування, що був наданий нашими співробітниками особливому відвідувачу. Вони детально розповіли чоловікові про процедуру оформлення закордонного паспорта та запросили за кілька тижнів отримати готовий паспортний документ.

Управління ДМС у Чернівецькій області