На Харківщині відновив роботу уже 16-й відділ ГУ ДМС в області

На Харківщині відновив роботу уже 16-й відділ ГУ ДМС в області

На Харківщині відновив роботу уже 16-й відділ ГУ ДМС в області

Головне управління Державної міграційної служби України в Харківській області продовжує відновлювати роботу територіальних підрозділів. Відсьогодні, 23 січня 2023 року, відновив роботу після призупинення діяльності через початок повномасштабної війни в Україні Красноградський відділ ГУ ДМС у Харківській області, який розташований у м. Красноград та є адміністративним центром Красноградського району Харківської області.

Він став уже 16-им регіональним відділом на Харківщині, який відкрив свої двері для громадян.

Тож тепер тут можна відновити втрачені або знищені документи, а саме:

  • оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки,
  • обміняти паспорт-книжечку зразка 1994 року на ID-картку,
  • вклеїти фотографію до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку, оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Зазначимо, що послуги у Красноградському відділі ГУ ДМС громадяни можуть отримати у порядку живої черги з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 14.00. Телефон для довідок: +38(05744) 7-22-56.

Нагадаємо, що до складу Красноградського району Харківської області входять 6 територіальних громад, які складаються з 220 населених пунктів. За даними Головного управління статистики у Харківській області, на початку 2022 року на території Красноградського району проживало майже 104 тисячі осіб, а у м. Красноград - майже 22 тисячі осіб. Тож Красноградський відділ є єдиним територіальним підрозділом міграційної служби області, який надає адміністративні послуги з оформлення паспортних документів на території Красноградського району. До початку роботи підрозділу люди вимушені були звертатися до найближчих територіальних підрозділів міграційної служби Харківської області (таких як Зміївський, Первомайський та Лозівський відділи), долавши при цьому приблизно 50-70 км.

 

Звертаємо увагу! Під час повітряних тривог і за відсутності електроенергії надання адмінпослуг призупиняється. Не ігноруйте сигналу тривоги, бережіть себе і своїх близьких!

Наближаємо перемогу разом!

Головне управління ДМС у Харківській області