У Кіцмані радилися стосовно протидії неврегульованій міграції

У Кіцмані радилися стосовно протидії неврегульованій міграції

У Кіцмані радилися стосовно протидії неврегульованій міграції

Без дієвої співпраці з правоохоронними органами результативна протидія неврегульованій міграції неможлива. Саме тому керівники підрозділів міграційної служби Чернівецької області на початку року зустрічаються з колегами з поліційних відділків, координують співпрацю та планують роботу на наступний рік. Одна з таких відбулася в кабінеті начальника відділення поліції № 2 м. Кіцмань Олександра Северина за участі керівника Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області Миколи Харитона та його заступника Андрія Кошмарюка.

Результатом зустрічі став погоджений план взаємодії та графік проведення спільних рейдів та перевірок місць ймовірного перебування іноземців та осіб без громадянства на території міста Кіцмань.

Довідково:

Минулий 2022-й рік був для кіцманським міграційників доволі плідним: загалом на території м. Кіцмань та прилеглих ОТГ було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства 23-х іноземців. З них 5-х неврегульованих мігрантів довелося примусово повернути до країн походження або до третіх країн. При цьому стосовно громадянина Республіки Азербайджан довелося застосовувати процедуру примусового видворення із попереднім поміщенням до ПТПІ. Загальна сума стягнутих надходжень за порушення міграційного законодавства минулоріч склала 59,6 тис. гривень.

Управління ДМС у Чернівецькій області