Про підсумки роботи міграційної служби у м. Кременчуці за 2022 рік розповіла керівник Автозаводського…

Про підсумки роботи міграційної служби у м. Кременчуці за 2022 рік розповіла керівник Автозаводського відділу під час брифінгу

Про підсумки роботи міграційної служби у м. Кременчуці за 2022 рік розповіла керівник Автозаводського відділу під час брифінгу

Адміністративні послуги, що надає Міграційна служба у Полтавській області, у Кременчуці можна отримати у трьох відділах: Автозаводському, Крюківському та Кременчуцькому районному.

Про це 27 січня на ранковому брифінгу в Кременчуцькій районній військовій адміністрації розповіла начальник Автозаводського відділу міграційної служби у Полтавській області Олена Коль.

Вона підсумувала роботу міграційної служби у м. Кременчуці та районі за минулий рік та розповіла, що у 2022 році було видано близько 10 тисяч паспортів громадянина України та понад 27 тисяч паспортів для виїзду за кордон.

Олена Коль також наголосила про пріоритетний напрямок служби - контролем дотримання міграційного законодавства у місті та на території району. До адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства протягом минулого року було притягнуто понад 100 осіб, на території району було виявлено 40 нелегальних мігрантів, більшість з яких вже депортовані за межі країни.

Переглянути детальніше виступ можна у відео-сюжеті за посиланням.

Управління ДМС у Полтавській області