Буковинські міграційники примусово видворили з України громадянку Республіки Молдова

Буковинські міграційники примусово видворили з України громадянку Республіки Молдова

Буковинські міграційники примусово видворили з України  громадянку Республіки Молдова

Працівники Управління ДМС у Чернівецькій області за рішенням Першотравневого районного суду міста Чернівці видворили через автомобільний пункт пропуску «Мамалига» громадянку Республіки Молдова.

В січні поточного року працівники УДМС спільно з правоохоронцями виявили іноземку, яку потрапила в Україну в обхід пунктів перетину державного кордону, не маючи при собі жодних дозвільних документів на право проживання. Неврегульовану мігрантку було оштрафовано та письмово зобов’язано самостійно виїхати за межі країни, однак у визначені терміни територію України вона не покинула.

За визначеною процедурою, керівництво УДМС подало до суду позов про примусове видворення порушниці міграційного законодавства за межі країни із попереднім поміщенням до ПТПІ.

На виконання рішення суду, на період виготовлення документів на повернення в країну походження її тимчасово помістили до Волинського ПТПІ «Журавичі». По завершенні усіх необхідних формальностей жінку було передано представниками влади Республіки Молдова на пункті пропуску «Мамалига».

Управління ДМС у Чернівецькій області