Міграційна служба Івано-Франківської області спрямувала до бюджетів територіальних громад майже…

Міграційна служба Івано-Франківської області спрямувала до бюджетів територіальних громад майже 57 мільйонів гривень

Міграційна служба Івано-Франківської області спрямувала до бюджетів територіальних громад майже 57 мільйонів гривень

У воєнному 2022 році за надання адміністративних послуг міграційною службою Івано-Франківської області на рахунки державного та місцевих бюджетів надійшли кошти загальною сумою понад 81 мільйон  гривень. Зокрема, бюджети територіальних громад поповнилися майже 57 мільйонами гривень. Це важливий доважок у фінансуванні багатьох соціальних видатків, сфери медицини, житлово-комунального господарства, територіальної оборони тощо. Також сподіваємося, що зусилля працівників міграційної служби у наповненні державної казни є частинкою великої роботи у тилу для забезпечення потреб ЗСУ  та інших військових формувань у складі Сил оборони України.

За підсумками роботи у минулому році, а йдеться насамперед про оформлення громадянам біометричних паспортних документів, найбільше коштів надійшло у бюджет територіальної громади Івано-Франківська – понад 21 мільйон гривень, територіальної громади Надвірної – майже 6,6  мільйона гривень, територіальної громади Коломиї – понад 5,4 мільйона гривень, територіальної громади Калуша - понад 4,1 мільйона гривень, територіальної громади Долини – 3,1 мільйона  гривень, територіальної громади Косова – 2,4 мільйона  гривень.

Торік в Івано-Франківській області людям оформлено понад 158 тисяч закордонних паспортів і понад 50 тисяч паспортів громадянина України у вигляді ID-картки.

Управління ДМС в Івано-Франківській області