На Черкащині міграційники документують захисників України

На Черкащині міграційники документують захисників України

На Черкащині міграційники документують захисників України

Не має значення з якого ти куточка України, важливо бути українцем. Так вважають і військовослужбовці, які прийшли до Управління ДМС у Черкаській області оформити паспорт громадянина України. Обоє військових родом зі сходу України – 25-річний Роман із Луганщини та 24-річний Станіслав із Донеччини. На тимчасово окупованих територіях України залишалися їхні рідні, тому воїни понад усе прагнуть якнайшвидшої перемоги над країною-терористом.

Раніше чоловіки здобули омріяні спеціальності у закладах вищої освіти та після цього були призвані на строкову військову службу. Пройшли військові навчання і нині набуті практичні навички та вміння максимально використовують для захисту Батьківщини від агресора. Зокрема, відповідають за тилове забезпечення підрозділів, які перебувають у зоні бойових дій.

На Черкащині оборонці оформили нові ID-картки у зв’язку із закінченням строку дії попередніх паспортів. На все витратили кілька хвилин, адже військовослужбовці у міграційній службі приймають позачергово, а виготовлені ID-картки до підрозділів ДМС доставляють вчасно.

Зазначимо, що без зволікань оформити біометричний паспорт ‒ ID-картку та паспорт громадянина України для виїзду за кордон, можна у будь-якому підрозділі Державної міграційної служби України.

Управління ДМС у Черкаській області