В Управлінні ДМС у Житомирській області проведено міжвідомчу нараду з питань протидії нелегальній…

В Управлінні ДМС у Житомирській області проведено міжвідомчу нараду з питань протидії нелегальній міграції

В Управлінні ДМС у Житомирській області проведено міжвідомчу нараду з питань протидії нелегальній міграції

В Управлінні ДМС проведено міжвідомчу нараду з керівництвом та працівниками міграційної поліції ГУНП в Житомирській області.

Учасниками засідання проаналізовано попередні результати спільної роботи та обговорено ряд питань щодо подальшої реалізації службової діяльності з протидії нелегальній міграції, виконання поставлених завдань щодо виявлення порушників міграційного законодавства та притягнення їх до відповідальності відповідно до вимог законодавства.

Зазначимо, що протягом 2022 року за позовами УДМС у Житомирській області судами Житомирської області прийнято 11 рішень про примусове видворення іноземців, які порушили міграційне законодавство до країни походження або третьої країни (Республіка Молдова – 3, Грузія – 2, Туреччина – 1, російська федерація – 4, Республіка Азербайджан – 1), із них рішення про примусове видворення судами прийнято відносно 5 іноземців, які звільнились після відбуття строку покарання з місць позбавлення волі, і не мали законних підстав перебування на території України. Працівниками УДМС у Житомирській області спільно з працівниками ВМП ГУНП в Житомирській області 9  таких рішень суду виконано, іноземців примусово видворено через ПП Могилів-Подільський – Отач».

Під час наради окреслено головні завдання та план реалізації дієвих заходів щодо посилення та активізації службової діяльності у напрямі протидії нелегальній міграції.

Управління ДМС у Житомирській області