У Заставні оформили ID-картку вояку, який був у полоні

У Заставні оформили ID-картку вояку, який був у полоні

У Заставні оформили ID-картку вояку, який був у полоні

Мешканець Заставнівського району, 25-річний Михайло пройшов жахіття полону й саме там втратив свій паспорт громадянина України. Після звільнення він повернувся додому на реабілітацію й відвідав місцевий підрозділ міграційної служби для оформлення нового паспортного документа.

Працівники підрозділу зробили все можливе, щоби вчасно надати мужньому захиснику якісну адміністративну послугу. Тож вже за кілька тижнів чоловік отримав готовий паспорт у вигляді ID-картки.

Міграційники розповіли, що якщо паспорт раптом потрапить до рук ворогів, ніхто не зможе ним скористатися від імені його власника – надто високий рівень захисту у таких документів сучасного зразка. ID-картка має чимало інших переваг – від можливості за допомогою кваліфікованого електронного підпису отримувати доступ до електронних сервісів, державних та батьківських послуг до безперешкодного перетину кордону Грузії та Туреччини.

Щиро дякуємо нашому відважному воїну за його звитягу та відданість батьківщині й бажаємо чимшвидше повернутися до мирного життя.

 

Віримо в ЗСУ!

Україна переможе!

Управління ДМС у Чернівецькій області